Jarná zľava 20% s kódom: SPRING

Teploty stúpajú každým dňom, slniečko svieti stále viac a my meníme nie len svoj šatník ale aj dizajn na našich nechtoch. Aké sú trendy? Jedna silná farba na všetky nechty, alebo každý necht natretý iným lakom? Zoznámte sa s „receptom“ pre perfektnú manikúru na jar a leto 2023!

Aké nechty sú v móde tento rok?

Pripravili sme pre vás niekoľko návrhov na dokonalé farebné nechty v jari a v lete. Jar a leto sú ideálnym obdobím na zbláznenie sa do farebných nechtov! Presvedčte sa sami, že na originálnu manikúru je skutočne veľa možností!

Farebné letné gélové nechtyRužové gélové nechty na leto

Vyberte si zo širokej ponuky gél lakov - TU

1. Neónové štylizácie sú hitom tejto sezóny

Čo by ste povedali o intenzívnych farebných nechtoch, žiariacich ako neóny? Neónové nechty sú v súčasnosti jedným z najhorúcejších jarných trendov manikúry! Ako to docieliť? Existuje niekoľko metód. Môžete si jednoducho vybrať neónový lak na nechty. Iný spôsob je trochu komplikovanejší, ale aj veľkolepejší. Môžete použiť neónový UV pigmentový prášok žiariaci pod vplyvom UV žiarenia. Je to niečo, čo ohromí, poteší a zaujme!

Neónové gélové nechty na letoNeónové ružové letné nechty

2. Ovocný štýl - ideálny pre jar a leto

Štylizácia odkazujúca na populárne letné ovocie, napríklad kivi, broskyňu, pomaranč alebo melón je vždy trendy! Farebné nechty v tomto dizajne vyzerajú obzvlášť dobre počas sviatkov a prázdnin. Každý necht rovnakej farby je najjednoduchším riešením, ale samozrejme - určite existuje viac nápadov. Môžete tiež použiť niekoľko lakov a vytvoriť skutočne farebné nechty! A ak sa vám to zdá príliš málo ... k takej farebnej, energickej manikúre pridajte dekorácie v kontrastných farbách!

Gélové nechty na leto - pomarančovéRužové gélové nechty s melónom

3. Pastelové - ideálne do práce ale aj na dovolenku

Ak však chcete mať farebné nechty, ale viete, že v práci si nemôžete dovoliť príliš honosný štýl, pozrite sa na pastelové farby! Jemná modrá, ružová alebo mäta vyzerajú jemne a originálne súčasne. Ako pri predchádzajúcich návrhoch, môžete vsadiť na jednu farbu na každý necht alebo kombinovať 2-3 farby v jednej štylizácii. Rozhodnutie je len na vás!

Pastelové gélové nechty na letoPastelové letné nechty

4. Zbláznite sa a nalakujte si nechty farebne!

Farebné nechty pre jar a leto dokonale ladia s kraťasmi, sukňami a šatami. Vyberte si tie, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu štýlu, osobnosti a oblečeniu. Na dovolenke sa určite oddáte väčšiemu šialenstvu. Okrem sviatočných období však môžete vyskúšať aj trochu menej výrazné štylizácie - napríklad pomocou pastelových hybridných lakov.

Jedna vec je istá - farebné nechty sú hitom! Takže si zahrajte s trendmi - aj v manikúre - a vyskúšajte rôzne farby a efekty na svojich nechtoch! Jar a leto sú koniec koncov tým najlepším časom na takéto experimenty!

Nechty na leto 2023Farebné nechty na leto

Hodnotenie zákazníkov

Aspira.sk na heureke