Jarná zľava 20% s kódom: SPRING

Vyskúšajte ozdobiť svoje nechtíky zasneženým stromčekom. Stromček, hviezdičky, snehové vločky patria k najobľúbenejším zdobením v zimnom období.

Pozrite si náš jednoduchý návod ako si ozdobiť nechty krásnym snehovým stromčekom. Budete k tomu potrebovať zdobiaci štetec, akýkoľvek modrý a biely gél alebo gél lak, a na posýpku biely prach. Kľudne to môže byť biely glitrový prach, biely freeze effect alebo biely pigment (neon, smoke).

Použité produkty:

Gél lak Flexy 45 - modrý gél lak

Gél lak Flexy 01 - biely gél lak

The Garden of Colour Universal Top Matt  - matný finish gél

Zdobiaci štetec

Prach na nechty - ozdoby na nechty

Kefka - na odstránenie prebytočného prachu

Stromček - zimné zdobenie nechtov  - návod:

1. Na necht si nanesieme modrý gél lak FLEXY 45 v dvoch vrstvách. Každú necháme vytvrdiť v lampe osobitne.

2. Na nechty nanesieme matný top coat The Garden of Colour Universal Top Matt a necháme vytvrdiť v lampe.

3. Pomocou tenkého štetca na zdobenie a bieleho gélu alebo gél laku nanášame na necht čiary rôznej dĺžky a hrúbky, od voľného okraja smerom ku kožičke. Čím viac sa blížime ku kožičke ťaháme užšie čiary, aby nám vznikal tvar stromčeka. Môžeme pridať aj zopár hviezdičiek :)

4. Namaľovaný vzor (ešte pred vytvrdením v lampe) opatrne posypeme jemným bielym práškom. Použijeme buď trblietavý glitrový prachfreeze effect alebo siahneme po bielom pigmetovom prášku, výber je na Vás. Prebytočný prach odstránime klepaním po prstoch, pozor nechty neoprašujeme, klepeme len po prstoch. Takto posypaný vzor dáme vytvrdiť do lampy.

5. Nechty vyberieme z lampy a zdobenie oprášime od prebytočného prachu pomocou jemnej kefky alebo vejárovitým štetcom. Naše zimné zdobenie nechtov je hotové.

TENTO POSTUP MÔŽETE POUŽIŤ NA RÔZNE ZIMNÉ ZDOBENIE NECHTOV, NAPRÍKLAD AJ TAKTO:

Hodnotenie zákazníkov

Aspira.sk na heureke