-20% na ozdoby! Štartovacie sady od 35,96 € viac

Americká spoločnosť Pantone Inc. je známa pre svoj systém farieb Pantone Matching System - patentovaný farebný priestor využívaný v mnohých odvetviach. Farba roka má vplyv na svet architektúry, interiérového dizajnu, textilu, make-upu, ale aj filmu, počítačového dizajnu a marketingu.

Časť spoločnosti Pantone Inc. je Pantone Color Institute, ktorý už 20 rokov každý rok v decembri vyberá farbu, ktorá sa podľa neho stane farbou roka nasledujúcich 12 mesiacov. V decembri 2019 inštitút oznámil, že farbou roka 2020 sa stane klasická modrá, PANTONE 19-4052 Classic Blue. Farba roka ovplyvňuje módny, interiérový či reklamný priemysel.

Prečo Classic Blue?

Podľa odborníkov z Pantone Institute žijeme v časoch, ktoré sú plné neistoty, neistoty a úzkosti. Deep Classic Blue má byť našou kotvou, oporou a stabilným základom, na ktorom budeme stavať svoje životy v novej dekáde. Jeho odtieň pripomína večernú oblohu, ktorá nielenže zavádza mier a harmóniu, ale tiež nás povzbudzuje k otvoreniu sa novým perspektívam a rozširovaniu našich mentálnych horizontov. Táto upokojujúca farba uľahčuje zameranie, čo je vážny problém vo svete plnom podnetov a informácií.

Farba roka od Silcare: Flexy 20/1

Flexy Trendy Colors of the Year je séria, ktorá vám umožní vytvoriť štylizáciu vo farbách vybraných spoločnosťou Pantone. Classic Blue, tmavý odtieň modrej, nielen upokojuje, ale tiež poteší oko! Bohatá, intenzívna farba vyzerá krásne ako prízvuk na nechtoch, je však vynikajúca aj pre monochromatický vzhľad alebo ako doplnok lesklých, trblietavých lakov.

Gél lak Flexy 20/1 - kúpite tu

Kolekcia Classic Blue - farba roka 2020

Hlboké a intenzívne. Toto sú odtiene inšpirované farbou roka 2020 Classic Blue. Nájdete tu aj jemnú nebesky modrú, ale aj hlboké a výrazné farby. 

Vyberte si modrý gél alebo gél lak z našej ponuky:

www.aspira.sk/gel-laky-na-nechty

www.aspira.sk/farebne-gely-na-nechty

Hodnotenie zákazníkov

Aspira.sk na heureke